ot chevron close plus menu twitter-square facebook-square linkedin-square twitter facebook instagram mail-square Ga naar content
Menu
27 feb 2020

Draai mee in de molenwinkel!

Molen ‘De Koe’ is een begrip in Ermelo. Om de molen te laten draaien zijn veel vrijwilligers nodig. Onder andere voor de molenwinkel, die een belangrijke bron van inkomsten is voor de molen. Voor de molenwinkel is de molen op zoek naar nieuwe vrijwilligers.
 
In de authentiek ingerichte molenwinkel worden producten verkocht zoals pannenkoekenmix, cakemix en allerlei andere producten die bij de molen passen. Zowel vaste klanten uit Ermelo en omgeving als toeristen weten de molenwinkel te vinden.
 
De winkel is het hele jaar geopend op vrijdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur en op zaterdag van 10.30 tot 16.30 uur. In het zomerseizoen is de winkel ook op woensdagmiddag open. 
Op alle dagen is ook een gids aanwezig, die rondleidingen voor de bezoekers verzorgt. En op zaterdag is er een molenaar en draait de molen. Er wordt vanuit gegaan dat een vrijwilliger minimaal twee dagdelen per maand beschikbaar is.
 
Aanmelden als vrijwilliger of eerst een keer proefdraaien? Stuur een mail naar info@molendekoe.nl

Met dank aan onze hoofdsponsoren

Alle sponsoren
Molen De Koe

Molenaarsplein 26
3851 MZ Ermelo

Bekijk op Google Maps