ot chevron close plus menu twitter-square facebook-square linkedin-square twitter facebook instagram mail-square Ga naar content
Menu
14 jun 2017

Sfeervolle Molendag op 13 mei

Op zaterdag 13 mei was het Nationale Molendag. En natuurlijk deed ook Molen De Koe mee. Op het Ermelose Molenaarsplein was het de hele dag gezellig druk. 

Bezoekers bezochten de diverse kraampjes met bloemen en planten, tuindecoraties, sieraden en een grote variëteit aan ambachtelijke en biologische producten. Op het terrasje genoten ze van de zelf gebakken pannenkoeken van ambachtelijk meel. En ze namen een kijkje in de molen waar de molenaars en gidsen klaar stonden om tekst en uitleg te geven. Een bezoekje aan de Molenwinkel met allerlei heerlijke producten hoorde er natuurlijk ook bij! 

De muziek van de Razzles, een Rock- en Roll band uit Ermelo en Harderwijk en de zang van de Tippezangers uit Hierden zorgden voor een gezellige sfeer op het plein. 

Kijk voor een impressie naar de fotopagina of onze Facebookpagina

De molenvrijwillligers kijken terug op een geslaagde dag. De opbrengst van alle activiteiten is voor het draaiend houden van molen De Koe.

Met dank aan onze hoofdsponsoren

Alle sponsoren
Molen De Koe

Molenaarsplein 26
3851 MZ Ermelo

Bekijk op Google Maps