ot chevron close plus menu twitter-square facebook-square linkedin-square twitter facebook instagram mail-square Ga naar content
Menu
Molentourtocht header Molentourtocht

De Molentourtocht

11e MolenTourTocht op zaterdag 21 mei 2022

Beste liefhebbers,
WE GAAN WEER LOS!
Vorig jaar hebben wij u voorzien van een individuele Molentourtocht route, gezien de omstandigheden het meest haalbare en voor vele een leuk uitje. Maar alleen is maar zo alleen. We zijn daarom extra blij dat wij dit jaar voor de 11e keer, weer een MolenTourTocht voor u kunnen organiseren in het vertrouwde format, en wel op zaterdag 21 mei!
Na twee jaar afwezigheid hebben wij ons volledig opgeladen om er voor u weer een onvergetelijke dag van te maken. Een fantastische route langs de mooiste plekken in de omgeving, verzorgd met behulp van een aantal lokale (horeca)ondernemers en natuurlijk met de bekende behendigheidsproeven en opdrachten om de uitdaging voor u en uw bijrijder te vergroten. Kortom, alle ingrediënten voor een heerlijke en onvergetelijke dag. Dus zorg ervoor dat u zich snel inschrijft…………

De tocht heeft een lengte van ca. 110 kilometer en brengt u o.a. langs enige historische molens. Zoals altijd is de route één grote verrassing. Ook dit jaar komt u weer op plekken die u waarschijnlijk niet kent! U rijdt onder andere volgens het zgn. “bolletje-pijltje” systeem. De route kan ook dit jaar weer andere routesystemen en een rijvaardigheidstest bevatten. Indien gewenst kunt u hierover, vooraf, een praktische uitleg van de organisatie krijgen.
De Molentourtocht wordt georganiseerd door de Molenstichting “De Koe”. De opbrengst komt geheel ten goede aan molen “De Koe”. Aan deze toertocht kan iedereen meedoen die de beschikking heeft over een klassieker, een andere echt bijzondere auto of een cabrio. Het is geen verplichting, maar wij waarderen het zeer als auto en passagiers duidelijk bij elkaar horen.

Molen “De Koe” zal deze dag speciaal voor de deelnemers in bedrijf zijn en is voor de start gratis te bezichtigen. 


Met dank aan onze Molentourtocht sponsoren

Alle sponsoren
Molen De Koe

Molenaarsplein 26
3851 MZ Ermelo

Bekijk op Google Maps