ot chevron close plus menu twitter-square facebook-square linkedin-square twitter facebook instagram mail-square Ga naar content
Menu
Molentourtocht header Molentourtocht

De Molentourtocht

12e MolenTourTocht op zaterdag 20 mei 2023

-ONDERSTAANDE INFORMATIE VOOR DE DEELNEMERS VAN DE MOLENTOURTOCHT OP 20 MEI!
-HELAAS KUNNEN WE GEEN NIEUWE NIEUWE INSCHRIJVINGEN MEER ACCEPTEREN, MAAR VOLGEND JAAR IS ER WEER EEN NIEUWE KANS.


Beste deelnemer,
 
Het is bijna zover en erg leuk dat u meedoet aan de 12e Molentourtocht. Hierbij alvast wat belangrijke informatie voor de dag zelf.
 
Rondom de Molen is het op zaterdag altijd erg druk met allerlei soorten verkeer. Daarom heeft de organisatie van de Molentourtocht met de gemeente de afspraak gemaakt, dat het voor de veiligheid van u en van de andere weggebruikers van groot belang is dat u zich houdt aan de volgende instructies.
 
Parkeren bij aankomst: ontvangst vanaf 10:00. Bij aankomst parkeert u op ‘het Weitje’, ingang aan de zijde van Restaurant Van Sprang (oprit parkeerplaats naast VBV Advocaten), en volgt zo nodig de instructies op van onze medewerkers. Deze zijn te herkennen aan het hesje in signaalkleur.
 
Inschrijven: na het parkeren loopt u naar het Molenaarsplein waar u zich bij de Molen De Koe kunt inschrijven en waar u het routeboek en de routeschild krijgt uitgereikt. Ook ontvangt u hierbij een muntje voor een kop koffie bij Restaurant Pasto.
Na de koffie en de rijdersbriefing van 10:30, graag direct de routeschild aan de voorzijde van de auto bevestigen i.v.m. de herkenbaarheid. Er wordt gestart vanaf 11:00 vanaf het Molenaarsplein.
 
Starten: wij verzoeken u op tijd (10:45) naar uw auto te gaan om daarna naar de ‘START’ op het Molenaarsplein te rijden, via de route zoals dat op onderstaand kaartje is aangegeven. Volg daarbij desgewenst de aanwijzingen van de organisatie op.
  
 
Verlaat ‘het Weitje’ via de parkeerplaats bij van Sprang/VBV Advocaten en ga rechtsaf.
Bij het kruispunt gaat u rechtsaf richting de rotonde bij de Boterlap
Op de rotonde de 4e afslag (helemaal rond)
U neemt de eerste afslag rechts (Julianalaan)
Daarna de eerste weg links (Eikenlaan)
Vervolgens neemt u de eerste links en rijdt u op aanwijzing van de organisatie het Molenplein op tot aan de ‘START’ 

Finish: de Molen Tour Tocht eindigt op de prachtige locatie ‘Buitenplaats Het Loo in Uddel’. Hier zal de afsluitende borrel plaatsvinden. Als u na de borrel hier nog een hapje wilt eten (op eigen kosten) dan is het raadzaam vooraf te reserveren!

Wij hopen u zo voldoende geïnformeerd te hebben en vertrouwen op uw medewerking.
Alvast bedankt en tot zaterdag. Wij hebben er zin in!
 
Met vriendelijke groet,
De organisatie van de Molentourtocht
 


Met dank aan onze Molentourtocht sponsoren

Alle sponsoren
Molen De Koe

Molenaarsplein 26
3851 MZ Ermelo

Bekijk op Google Maps