ot chevron close plus menu twitter-square facebook-square linkedin-square twitter facebook instagram mail-square Ga naar content
Menu
Molentourtocht header Molentourtocht

De Molentourtocht

13e MolenTourTocht op zaterdag 25 mei Beste liefhebbers,

HET AFTELLEN IS BEGONNEN!
Op zaterdag 25 mei zal de MolenTourTocht voor de 13e keer van start gaan vanaf het Molenplein in Ermelo. Een evenement wat inmiddels een traditie is geworden, en dat allemaal voor het behoud van de prachtige molen in Ermelo.
We hebben er zin in en ongetwijfeld u ook! De organisatie is weer druk aan het werk om er weer een gezellige en mooie dag van te maken. En zoals elk jaar zullen alle ingrediënten weer aanwezig zijn. Genieten van de bossen, hei en weilanden in de omgeving, en zelfs de rivieren zullen dit jaar bewonderd kunnen worden. Maar verder verklappen we niets, want het moet wel een verrassing blijven. Enige wat we nog vertellen is dat de route ongeveer 130 kilometer zal zijn. Dit willen u en uw bijrijder echt niet missen!
Zoals elk jaar wordt ook weer voor de inwendige mens gezorgd met de hulp van lokale (horeca) ondernemers. De route is zeer divers en wordt gereden volgens het zgn. ‘bolletje-pijltje’, inclusief zichtbare en onzichtbare stempelposten, maar ook andere routesystemen komen aan bod. Uitdaging genoeg dus. Bent u hier niet zo bekend mee? De organisatie kunt u hierover, voordat u gaat starten, een praktische uitleg geven. 
Zoals reeds aangegeven wordt De MolenTourTocht georganiseerd door de Molenstichting “De Koe”. De opbrengst komt geheel ten goede aan molen “De Koe”. Aan deze tourtocht kan iedereen meedoen die de beschikking heeft over een klassieker, een andere echt bijzondere auto of een cabrio. Het is geen verplichting, maar wij waarderen het zeer als auto en passagiers duidelijk bij elkaar horen.

Molen “De Koe” zal deze dag speciaal voor de deelnemers in bedrijf zijn en is voor de start gratis te bezichtigen.


Inschrijfformulier MolenTourTocht

U kunt zich middels onderstaand formulier inschrijven voor de MolenTourTocht op 25 mei 2024. Ook kunt u het inschrijfformulier zenden naar Molenstichting 'De Koe', Molenaarsplein 26, 3851 MZ Ermelo of per fax 0341-564933.

(Bijv. 1234 AB)
Gegevens van uw auto
Betalen
Uw handtekening is verplicht.

Wat voor voordelen zijn er als u deelneemt aan de 13e MolenTourTocht?

voor elke particuliere equipe:

 • ontvangst met koffie/thee en een koekje
 • mooi rallyschild met eigen startnummer
 • compleet uitgevoerd routeboek
 • gratis bezichtigingen van Molen 'De Koe'
 • consumptiebonnen (te gebruiken na de finish)
 • als het u lukt: een mooi geschenk voor de 1e t/m de 3e geklasseerde; voor de 1e plaats is er tevens een wisselbeker beschikbaar
 • de lunch is inbegrepen!
 • aangeklede borrel bij prijsuitreiking! Het inschrijfgeld bedraagt slechts € 125,- per equipe (chauffeur en navigator).
 
voor elke zakelijke inschrijving:
 • identiek als hierboven bij particulieren is aangegeven, maar aanvullend nog:
 • de mogelijkheid om i.o.m. de organisatie een promotie activiteit uit te voeren, zoals het (onderweg) promoten van uw bedrijf en/of het schenken van een promo (alleen bij sponsoring)
 • een totale factuur met BTW vermelding Het inschrijfgeld bedraagt slechts € 125,- excl. BTW per equipe (chauffeur en navigator).

Met dank aan onze Molentourtocht sponsoren

Alle sponsoren
Molen De Koe

Molenaarsplein 26
3851 MZ Ermelo

Bekijk op Google Maps