ot chevron close plus menu twitter-square facebook-square linkedin-square twitter facebook instagram mail-square Ga naar content
Menu
Molen tourtocht

De Molentourtocht

10e  MolenTourTocht op zaterdag 25 mei 2019

Beste liefhebbers,

Op 25 mei wordt alweer voor de 10e keer de Molentourtocht georganiseerd. Deze feestelijk jubileumeditie willen wij graag met jullie vieren. De afgelopen jaren hebben wij met veel plezier de Molentourtocht voor u georganiseerd. Ook dit jaar doen wij er alles aan om er weer een onvergetelijke dag van te maken waar met veel plezier op teruggekeken kan worden.
Zoals u van ons gewend bent doen wij ook dit jaar weer een nieuw gebied aan. We rijden een korte aanlooproute om daarna samen nieuwe dingen te ontdekken, ditmaal richting het zuid oosten. Als vertrouwd staat genieten centraal. Genieten van prachtige auto’s, van elkaar, van lekker eten en een prachtige omgeving!

De Molentourtocht wordt georganiseerd door de Molenstichting “De Koe”. De opbrengst komt geheel ten goede aan molen “De Koe”. Aan deze toertocht kan iedereen meedoen die de beschikking heeft over een klassieke, een andere echt bijzondere auto of een cabrio.

Het is geen verplichting, maar wij waarderen het zeer als auto en passagiers duidelijk bij elkaar horen.

Molen “De Koe” zal deze dag speciaal voor de deelnemers in bedrijf zijn en is voor de start gratis te bezichtigen.

De toertocht is gericht op het ontspannen “cruisen” door een landschap van oude polders, bossen en landerijen. Om eentonigheid te voorkomen zullen uiteenlopende opdrachten en routesystemen een uitdaging voor voertuig en bestuurder vormen. Opletten en precies zijn is wat helpt om een goed resultaat te behalen. 

De tocht heeft een lengte van ca. 140 kilometer en brengt u o.a. langs enige historische molens. 

Zoals altijd is de route één grote verrassing. Ook dit jaar komt u weer op plekken die  u waarschijnlijk niet kent!

U rijdt onder andere volgens het zgn. “bolletje-pijltje” systeem. De route kan ook dit jaar weer andere routesystemen en een rijvaardigheidstest bevatten. Indien gewenst kunt u hierover, vooraf, een praktische uitleg van de organisatie krijgen.


(Bijv. 1234 AB)
Gegevens van uw auto
Betalen

Onderstaand geef ik het aantal deelnemers op die het Diner, à € 37,50 per volwassene, zullen gebruiken.

Wat voor voordelen zijn er als u deelneemt aan de 10e MolenTourTocht?

voor elke particuliere equipe:

 • één gratis donateurschap 2019 (t.w.v. € 15,00, deze wordt automatisch, tot weder opzegging, verlengd, voor zover nog geen donateur)
 • 10% korting op molenproducten in 2019 op vertoon van de donateur kaart
 • ontvangst met koffie, thee, krentenmik
 • mooi rallyschild met eigen startnummer. Voor equipes die voor de 10e keer meerijden hebben wij een speciale verrassing!
 • compleet uitgevoerd routeboek
 • gratis bezichtigingen van Molen “De Koe”
 • 4 consumptiebonnen (te gebruiken na de finish)
 • als het u lukt: een mooie geschenk voor de 1e t/m de 3e geklasseerde; voor de 1e plaats is er tevens een wisselbeker beschikbaar
 • de lunch is inbegrepen!
 • aangeklede borrel bij prijsuitreiking! Het inschrijfgeld bedraagt slechts € 115,- per equipe (chauffeur en navigator).

voor elke zakelijke inschrijving:

 • Op inschrijfgeld na identiek als hierboven bij particulieren is aangegeven bovendien:
 • uw bedrijfslogo in het routeboek (zelf aan te leveren bij inschrijving)
 • de mogelijkheid om i.o.m. de organisatie een promotieactiviteit uit te voeren, zoals het (onderweg) promoten van uw bedrijf en/of het schenken van een promo
 • een totale factuur met BTW vermelding Het inschrijfgeld bedraagt slechts  € 165,- excl. BTW per equipe (chauffeur en navigator).

voor  iedere deelnemer;

De organisatie biedt u nog de mogelijkheid aan om na de prijsuitreiking deze fantastische dag af te sluiten met een culinair Diner. Deze keer verzorgd door Restaurant de Boterlap. Wij bieden u een geweldig diner samengesteld door ‘oud’ sterren kok Omar Dahak.
Een unieke kans om deze dag met een heerlijk diner af te sluiten. En dit voor de speciale jubileumprijs van €37,50,= p.p.

Met dank aan onze hoofdsponsoren

Alle sponsoren
Molen De Koe

Molenaarsplein 26
3851 MZ Ermelo

Bekijk op Google Maps