ot chevron close plus menu twitter-square facebook-square linkedin-square twitter facebook instagram mail-square Ga naar content
Menu
19 september 2023

De voor de vijfde maal verreden Molen-Motor-Rit op zaterdag 9 september, heeft maar liefst 3347 euro opgebracht voor Molen De Koe

Onderhoud van de molen

Het persbericht vervolgt: ‘De organisatie van de Molen-Motor-Rit heeft de opbrengst in zijn geheel gedoneerd aan molenstichting De Koe. Het geld zal gebruikt worden voor het onderhoud van de molen. De cheque is uitgereikt aan voorzitter Anneke Knoppert van de molenstichting, door Bert van Willigen, een van de drijvende krachten achter deze dag.


Recordaantal deelnemers

De vijfde Molen-Motor-Rit was een prachtige, ongeveer 350 km lange tocht. Een recordaantal deelnemers meldde zich al in alle vroegte bij molen De Koe om de laatste instructies op te halen, een praatje te houden met oude bekenden en voor de koffie met krentenbol.


Zomerse weer

Het zomerse weer heeft zonder meer meegeholpen om er een fantastische dag van te maken, maar ook de verzorging onderweg (eigen gebakken cake, broodjes, koffie, thee en limonade) heeft daar zeker toe bijgedragen.


Pannenkoeken

Na terugkomst in Ermelo werden de deelnemers opgewacht met de inmiddels traditionele versgebakken pannenkoeken, al dan niet met spek, en koude frisdrank. Iedereen was het roerend met elkaar eens: het was een schitterende dag!’, aldus het persbericht.

Met dank aan onze hoofdsponsoren

Alle sponsoren
Molen De Koe

Molenaarsplein 26
3851 MZ Ermelo

Bekijk op Google Maps