ot chevron close plus menu twitter-square facebook-square linkedin-square twitter facebook instagram mail-square Ga naar content
Menu
24 apr 2019

Volop gezelligheid Molendag 11 mei

Zaterdag 11 mei, Nationale Molendag, is het weer extra gezellig bij Molen ‘De Koe’ in Ermelo. Op het Molenaarsplein is jong en oud van 10.30 tot 16.30 uur van harte welkom. Er is een gezellige markt, muziek zorgt voor een vrolijke noot, er zijn molenlekkernijen en activiteiten speciaal voor de kinderen. 
 

Programma

Op de levendige markt vindt u lokale en creatieve producten. De molen bakt natuurlijk de overheerlijke pannenkoeken van eigen molenmeel en er is koffie, thee of wat fris met eigen gebakken molencake. De molenwinkel heeft speciaal voor de Molendag diverse aanbiedingen. Voor de kinderen tovert Gerrit Pelle met zijn ballonnen de mooiste figuren,  van dieren tot bekende stripfiguren. Kinderen mogen ook zelf proberen met ballonnen te werken.  
 

Muzikale noot

De muziek deze dag is van Ben on Sax, een bevlogen muzikant die met een breed repertoire jong en oud weet te boeien. Daarnaast treden er twee Ermelose koren op. Ermelodie brengt een zeer divers en herkenbaar repertoire voor breed publiek. En het gezelligheids- en shantykoor Ermeluiden, bestaande uit zo’n 45 leden,brengt hun welbekende liederen begeleid door accordeonisten, een drummer en een fluitist.
 

Schilder de wolf

Museum Het Pakhuis verzorgt in samenwerking met de Stichting Ermelo's Kunstcollectief (StEK) een creatieve activiteit. Aansluitend bij de huidige tentoonstelling over de wolf in het museum kan er buiten in een tent op het Molenaarsplein een wolf geschilderd worden. Wie kan dit bijzondere dier mooi op het doek zetten?
 

Fietstocht langs molens

Fiets mee met de Molenfietstocht, georganiseerd door het VVV Ermelo. Start is vanaf 09.00 uur bij de VVV-kraam op het Molenaarsplein. De afstand is 35 kilometer. Meer informatie over de fietstocht op  www.ermelobuitenleven.nl

Met dank aan onze sponsoren

Alle sponsoren
Molen De Koe

Molenaarsplein 26
3851 MZ Ermelo

Bekijk op Google Maps