Maismeelcake met appel

Geniet van een smakelijke traktatie met een twist!
Onze maïsmeelcake met sappige stukjes appel is een verrukkelijke combinatie van zoet en hartig.
Perfect voor een heerlijk tussendoortje of als dessert bij de koffie.
Het zachte aroma van versgebakken appels vermengt zich perfect met de rustieke textuur en subtiele zoetheid van maïsmeel .
Ingrediënten
Voor dit recept heb je de volgende ingrediënten nodig:
- 4 eieren
- zakje vanillesuiker
- 1 appel in stukjes
- 200 gr boter
- 200 gr maismeel
- 200 gr suiker
- 100 gr zonnebloemolie
- I.p.v. de appel kunt u ook bevroren fruit gebruiken
Bereiding
Het bereiden van deze cake is vrij eenvoudig. Volg deze stappen:- Verwarm de oven voor op 150 graden.
- Vet de vorm in .
- Klop de eieren met de suiker en vanillesuiker los.
- Voeg maismeel, boter en olie om en om toe.
- Meng het fruit door het beslag.
- Doe het beslag in de ingevette vorm.
- Bak de cake gedurende ongeveer 60 minuten in de voorverwarmde oven op 150 graden.
We hopen dat je dit recept voor maismeelcake net zo leuk vindt als wij.
Laat het ons weten als je het probeert en deel je ervaringen
en foto's met ons op onze sociale media kanalen @molendekoe
Meer bekijken
Volg ons op facebook @molendekoe. Voor meer heerlijke recepten bezoek onze website molendekoe.nl
of kom langs bij ons op Molenaarsplein 26, 3851 MZ Ermelo.
We zien je graag.