ot chevron close plus menu twitter-square facebook-square linkedin-square twitter facebook instagram mail-square Ga naar content
Menu
22 feb 2019

10e MolenTourtocht op zaterdag 25 mei 2019

De inschrijving voor de Molentourtocht 2019 is geopend! Op 25 mei is het zover en dit jaar is het de 10e keer. Een jubileumjaar! Deze feestelijk jubileumeditie willen wij graag met jullie vieren. De afgelopen jaren hebben wij met veel plezier de Molentourtocht voor u georganiseerd. Ook dit jaar doen wij er alles aan om er weer een onvergetelijke dag van maken waar met veel plezier op teruggekeken kan worden. 

Zoals u van ons gewend bent doen wij ook dit jaar weer een nieuw gebied aan. We rijden een korte aanlooproute om daarna samen nieuwe dingen te ontdekken, ditmaal richting het zuid oosten. Als vertrouwd staat genieten centraal. Genieten van prachtige auto’s, van elkaar, van lekker eten en een prachtige omgeving!
 

Vakgarage Kievit weer hoofdsponsor

De organisatie van de Molentourtocht is erg verheugd dat Vakgarage Kievit al weer voor de zevende keer hoofdsponsor van het evenement is. Samen met andere sponsoren en deelnemers is het mogelijk om dit prachtige evenement te organiseren.


Schrijft u zich dus snel in en neem deel aan deze jubileum editie!
Ga naar de molentourtocht 2019 en bekijk de impressie van 2018 en schrijf in voor 2019.
 
De opbrengst komt ten goede aan het in stand houden van Molen "De Koe".
 
 

Met dank aan onze hoofdsponsoren

Alle sponsoren
Molen De Koe

Molenaarsplein 26
3851 MZ Ermelo

Bekijk op Google Maps